Rize Gastronomi Çalıştayı Ardeşen’de

RTE Üniversitesi Ardeşen Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tarafından üstlenilen Rize Gastronomi Çalıştayı 17-18 Kasım 2023 Cuma ve Cumartesi Ardeşen Turizm Fakültesi Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Ardeşen Kaymakamlığı,..

Rize Gastronomi Çalıştayı Ardeşen’de
Yayınlanma: Güncelleme: 99 views

RTE Üniversitesi Ardeşen Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tarafından üstlenilen Rize Gastronomi Çalıştayı 17-18 Kasım 2023 Cuma ve Cumartesi Ardeşen Turizm Fakültesi

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Ardeşen Kaymakamlığı, Ardeşen Belediyesi, Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası, Karabük Üniversitesi, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi ve İstanbul Aydın Üniversitesinin ortaklığında Rize Gastronomi Çalıştayı Ardeşen’de düzenleniyor.

DCIM100MEDIADJI_0007.JPG


Etkinliğe Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Yılmaz Onursal Başkanlık yapacak. Karabük Üniversitesinden Prof. Dr. Nuray Türker Başkanlık, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinden Doç. Dr. Gülsün Yıldırım da Başkan Yardımcılığı yapacak.

Yapılacak çalıştayda 5 farklı masa olacak ve bu masalarda Şehirlerde Tarım Ekonomisi ve Gelişiminde Bölgesel Hareketlilik ve Dünyadaki Durumu, Gastronomide Yöresel Mutfakların Markalaşması ve Sürdürülebilirliği, Yeni Trendleri, Rize’nin GastroEkonomik ve Kültür Değerlerinin Katma Değeri ve Yapılanması, Turizm ve Gastronominin Gelişimde STK ve Medyanın Rolü ve Gastronomik Kalkınma için Konaklama ve Otelcilik Hizmetlerinin Sürdürülebilirliğe Etkisi konuları görüşülecek.

 


Buna göre; 1. ÇALIŞMA MASASI
Şehirlerde Tarım Ekonomisi ve Gelişiminde Bölgesel Hareketlilik ve Dünyadaki Durum

1 Moderatör Prof. Dr. Mustafa AKBULUT Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi
2 Raportör Öğr. Gör. Sema BOSTANCI Karabük Üniversitesi
3 Katılımcı Doç. Dr. Ömer Lütfü ÇORBACI Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi
4 Katılımcı Mine ATAMAN Tarım Yazarı/ FÜTÜRİST
5 Katılımcı Neslihan VURAL Rize İl Tarım Müdürlüğü/ Ziraat Uzmanı
6 Katılımcı Mehmet YOBOSMANOĞLU Ardeşen İlçe Tarım Müdürlüğü Temsilcisi
7 Katılımcı Müjde AKKURT Ardeşen İlçe Tarım Müdürlüğü / Ziraat Mühendisi
8 Katılımcı Barış ZAMAN Rize Artvin Su Ürünleri Birlik Başkanı
9 Katılımcı Abdul Ahmet TOPÇU Rize Arıcılar Birliği Başkanı
10 Katılımcı Cüneyt ALOĞLU Milli Parklar Bölge Müdürlüğü Temsilcisi
11 Katılımcı Hilman KOPUZ Bölgesel Gıda Toptancısı/Pınarbaşı Kavurma
12 Katılımcı İsmail KOCAMAN Rize Ticaret Borsası/Çay Borsası Temsilcisi
13 Katılımcı Hatice KAZANCI Rize Belediyesi Sera Sorumlusu
14 Katılımcı Mehmet KANAL Pazar Orman İşletme Müdürlüğü
15 Katılımcı Nihat ARICI Kooperatif Oluşum ve Geliştirme Uzmanı
Çalıştay Masası Soruları

2. ÇALIŞMA MASASI
Gastronomide Yöresel Mutfakların Markalaşması ve Sürdürülebilirliği, Yeni Trendler

1 Moderatör Doç. Dr. Alper KURNAZ Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi
2 Raportör Arş. Gör. Ayşen ERTAŞ SABANCI Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi
3 Katılımcı Prof. Dr. Kâmil BOSTAN İstanbul Aydın Üniversitesi
4 Katılımcı Doç. Dr. Ülgen AYTAN Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi
5 Katılımcı Öğr. Gör. Tolgahan TABAK Karabük Üniversitesi
6 Katılımcı Şebnem ERGÜDER TÜRSAB Gastronomi İhtisas Başkan Yardımcısı
7 Katılımcı Süleyman TARAKÇI Nalia Karadeniz Mutfağı Yön. Kur. Bşk. / İSTİB Meclis Üyesi
8 Katılımcı Volkan ASLAN Nalia Karadeniz Mutfağı Mutfak Koordinatörü
9 Katılımcı Muhammet OSMANLI Osmanlı Alabalık
10 Katılımcı Şevket DEDECAN Ufuk Büfe Temsilcisi
11 Katılımcı Seda MAHMUTOĞLU Rize Ardeşen Kadın Kooperatifleri Başkanı/ Mora Cafe
12 Katılımcı Sündüs YENİÇIRAK Dere Otel Restoran
13 Katılımcı Harun KEPENEK Tepede Bir Yer
14 Katılımcı Yuchi PİRİM Bölgesel Girişimci/ Chaynik Tea

3. ÇALIŞMA MASASI
Rize’nin GastroEkonomik ve Kültür Değerlerinin Katma Değeri ve Yapılanması

1 Moderatör Dr. Öğr. Üyesi Burcu Ayşenur SAKLI Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi
2 Raportör Arş. Gör. Dr. Fatmagül HAMZAOĞLU Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi
3 Katılımcı Prof. Dr. Ali GÜVELOĞLU Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi
4 Katılımcı Prof. Dr. Emre ÇAĞLAK Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi
5 Katılımcı Dr. Öğr. Üyesi Sena BAKIR Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi
6 Katılımcı Öğr. Gör. Yıldız GENÇ Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi
7 Katılımcı Aliye Yakıcı Fırtına Vadisi Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı.
8 Katılımcı Hayri YILDIZ Tur Operatörleri Temsilcisi/ EDFA Tur
9 Katılımcı Mustafa ASLAN DOKA Turizm Yetkilisi
10 Katılımcı Rukiye KARADENİZ Müze Müdürlüğü Yetkilisi
11 Katılımcı Dursun ÇEPOĞLU Rize Ardeşen Ticaret Odası Temsilcisi
12 Katılımcı Hüsnü Kemal ZAİMOĞLU Zaimoğlu Hediyelik Eşya
13 Katılımcı Bayram YIĞCI Rize İl Turizm Müdürlüğü Temsilcisi
14 Katılımcı Burak AVCI Tur Operatörleri Temsilcisi/ TamiTur

4. ÇALIŞMA MASASI
Turizm ve Gastronominin Gelişimde STK ve Medyanın Rolü

1 Moderatör Dr. Öğr. Üyesi Gökhan ONAT Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi
2 Raportör Arş. Gör. Kübra ÖZER Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi
3 Katılımcı Dr. Öğretim Üyesi Yener OĞAN Artvin Çoruh Üniversitesi
4 Katılımcı Vatan KARAKAŞ Sivil Toplum Platform Yetkilisi
5 Katılımcı Hasan Yavuz BAKIR Çay Tv
6 Katılımcı Aytekin KALENDER Rize Takip
7 Katılımcı İbrahim KÖROĞLU Olay 53
8 Katılımcı Sevgi HANEDAR Rize Kent Konseyi Temsilcisi
9 Katılımcı Salih NAVDAR Ardeşen Gazeteciler Derneği Başkanı
10 Katılımcı Tahsin Bekir YAZICI Ardeşen Fakülte Yaptırma Yaşatma ve Koruma Derneği
11 Katılımcı Hacer BURSALI Rize Kasaplar ve Lokantacılar Derneği Başkanı
12 Katılımcı Güler TOPUK Nalia Karadeniz Mutfağı RizeRestoran Müdürü

5. ÇALIŞMA MASASI
Gastronomik Kalkınma için Konaklama ve Otelcilik Hizmetlerinin Sürdürülebilirliğe Etkisi

1 Moderatör Doç. Dr. Yusuf KARAKUŞ Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi
2 Raportör Eda Kaya (Lisansüstü Öğrencisi) Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi
3 Katılımcı Dr. Öğr. Üyesi İsmet GÜNEY Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi
4 Katılımcı Dr. Öğr. Üyesi Esin AYSEN Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi
5 Katılımcı Dr. Öğr. Üyesi Can AKTUNA Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi
6 Katılımcı Muhammet AKSU Tur Operatörü ve Firmalar/ Ovit TUR
7 Katılımcı Murat KAPTAN Fındıklı Ramada Otel
8 Katılımcı Necdet VURAL Ricosta Otel
9 Katılımcı Öznur EMİNOĞLU Puli Mini Otel
10 Katılımcı Haluk DEMİR Babllion Otel
11 Katılımcı Zeynep HAŞİMOĞLU Haşimoğlu Otel
12 Katılımcı Cem TEMİZEL Otelciler Birliği Başkanı
13 Katılımcı Ahmet OFLU Kaf Dağı Konak Otel
14 Katılımcı Dursun CANCA Kaçkar Resort Otel
15 Katılımcı Recep Ali AVCI Tur Operatörü Firma Temsilcisi/AKTUR
16 Katılımcı Kadir YARICI Rize Ardeşen Ticaret Odası Temsilcisi . Olarak çalıştaya katkı sunacak.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.